Kyrie Irving Sljedeći tim za klađenje Tečajevi i predviđanje



Nećete pronaći mnogo zvjezdanih sportaša diljem svijeta američkog sporta poput Kyriea Irvinga. Unatoč brucoškoj kampanji u Dukeu prepunom ozljeda, Irving je bio najjednostavniji broj 1 na draftu 2011. od strane Cleveland Cavaliersa.

Pomogao je Cavsima dovesti do njihovog prvog (i jedinog) prvenstva 2016. Kyrie je bio MVP All-Star utakmice 2014. i drugi tim All-NBA selekcije '19.
No, Irving je već u svojoj trećoj momčadi otkako je prije nešto više od deset godina ušao u NBA. Nakon teške sezone 2021-22. koju su završili prvi krug od strane Boston Celticsa, Brooklyn Netsi bi se i ovog ljeta mogli riješiti Irvinga. Irving je prethodno istrošio doček u Clevelandu i Bostonu, a njegovo vrijeme u Brooklynu uskoro bi se moglo bližiti kraju.

Kretanje zvijezda po NBA ligi nije ništa novo u ovom trenutku. Trenutna dob osnaživanja igrača znači da vidimo brojne vrhunske igrače koji mijenjaju timove gotovo svakog ljeta.
Ako je vjerovati ranim glasinama, Irving bi mogao odgovarati za svoju četvrtu momčad nakon što se kampanja 2022-23. završi ove jeseni.

Kao i obično, NBA stranice za klađenje kao što je https://hrkladionica.com/ su na vrhuncu stvari. Zapravo, već se možete kladiti gdje će Kyrie sletjeti ako napusti Brooklyn ove vansezone.

Los Angeles Clippers (+150)
Zanimljivo je vidjeti kako se LA Clippersi otvaraju kao +150 favorita u izgledima za sljedeću momčad Kyrieja Irvinga. Klipovi su bili sljedeća velika stvar u Zapadnoj konferenciji u posljednjih nekoliko godina, ali ozljede nastavljaju izbacivati ​​iz kolosijeka momčad Ty Luea. Prošle godine Kawhi Leonard nije igrao niti jednu minutu nakon što je pokidao svoj ACL u prošlogodišnjem doigravanju.

Kawhi će se vratiti. Tako će i Paul George i novopridošlica Norm Powell nakon što su se obojica nosili s ozljedama u prošlom mandatu. Robert Covington je također već ponovno potpisao ugovor. Posljednji preostali upitnik za Clipse ove vansezone je hoće li se rezervni centar Isaiah Hartenstein vratiti kao slobodan igrač.

Houston Rockets (+275)
Za razliku od Clippersa, Houston Rocketsi su čvrsto u načinu obnove. Houston je prošao izuzetno dobro na prošlogodišnjem draftu, uhvativši Jalena Greena, Alperena Senguna i Josha Christophera. S izborom broj 3 u nadolazećoj klasi '22, Rocketsi će u ovom trenutku za dva mjeseca imati nevjerojatno impresivnu zalihu mladih talenata.

Pa, zašto bi Rocketsi založili tu budućnost kako bi trgovali za 30-godišnjeg špica koji izaziva podjele? Tko zna? Irving bi također mogao dobiti slobodnu agenciju već u ljeto 2023. Ako stigne u Houston i mrzi ga, jednostavno bi mogao otići na zelenije pašnjake za godinu dana od sada.

Čini se da su Green i Kevin Porter Jr. ionako Rocketsovi čuvari budućnosti. Stavljanje u klupu jednog ili oboje kako bi Kyrie dao minute u, inače, još jednoj godini obnove, čini se vrlo glupim, besmislenim potezom. Rado ću proći Houston kao odredište za Irving na +275.

New Orleans Pelicans (+300)
Pelicansi su postali miljenici ovogodišnjeg doigravanja kada su braniocu naslova Zapadne konferencije Phoenix Sunsima dali priliku za svoj novac u prvom kolu. New Orleans u konačnici nije uspio, ali ovo je još jedna momčad s vrlo svijetlom budućnošću.

Na kraju, nikad nije. Zion Williamson je propustio cijelu godinu zbog problema sa stopalom, iako se očekuje da će biti spreman za početak do početka trening kampova. S inače izvrsnom mješavinom mladih i etabliranih talenata, Pelicansi bi trebali biti znatno poboljšana momčad u sezoni 2022-23.

Los Angeles Lakersi (+700)
Kyrie Irving i LeBron James u istom timu?

Lakersi, očito, moraju pritisnuti gumb za resetiranje nakon svoje katastrofalne sezone 2021-22. Franku Vogelu su već bila pokazana vrata, iako se ne zna tko će ga ući zamijeniti. Los Angeles također očajnički treba obnoviti svoj popis oko LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa.

Slon u svlačionici Lakersa zove se Russell Westbrook. Russ je, što se moglo i predvidjeti, apsolutno užasno pristajao uz Jamesa koji je dominirao loptom. Westbrook u ovoj fazi svoje karijere ne ostavlja prostor niti igra sposobnu obranu. Trudi se, ali to je otprilike to. Kako stvari stoje, Lakersi duguju Russu više od 44 milijuna dolara sljedeće sezone, što ga čini užasno teškim.

Chicago Bulls (+900)
Bullsi su prošlog ljeta bili agresivni u očajničkom pokušaju da pretvore momčad u pobjednika. Stvari su rano izgledale ružičasto, ali ozljeda koljena Lonza Balla na kraju sezone bila je u konačnici posljednji čavao u lijes. Chicago je u prvom krugu doigravanja bez ceremonije odbačen od Bucksa.

Ball je puno sposobniji šuter od Westbrooka ili Simmonsa, ali gađanje je još uvijek daleko od područja snage u njegovoj igri. Ball je također u knjigama za samo oko 18 milijuna dolara, što znači da bi 
Chicago morao skupiti neku dodatnu plaću samo da bi se uporedio s Irvingovim brojem od 35 milijuna dolara u budućoj trgovini. Za početak, dubina nije nužna jača strana Chicaga, tako da žrtvovanje ono malo dubine koju imaju samo da bi dobili Kyrie nema puno smisla.

S obzirom na to koliko su dobro igrali s Lonzom zdravim, jednostavno očekujem da će Bullsi pokušati vratiti to sljedeće godine s grupom koju već imaju. Patrick Williams pokazao je bljeskove nakon povratka od vlastite ozljede u doigravanju. To bi trebalo biti dovoljno da Arturas Karnisovas ne povuče previše dramatičan potez ovog ljeta.

Miami Heat (+900)
Trenutno, Miami Heat imaju veću ribu za prženje. Miami ima prednost, 1-0, u svom finalnom okršaju istočne konferencije protiv Boston Celticsa, a u četvrtak navečer će nastojati povesti zapovjednih 2-0. Ako prođu kroz Celtse, Heat će imati svoj drugi put u NBA finale u tri godine.

Ako Miami u konačnici ne bude u stanju osvojiti sve ovo ljeto, možete biti sigurni da će učiniti sve što može da poboljša popis ovog izvansezone. Ako to znači razmjenu nekoliko ključnih dijelova da Irving dovede do South Beacha, neka bude tako.

Znamo da bi Heat mogao koristiti neke napadne nadogradnje. Jimmy Butler je bio izvanredan u doigravanju, ali on nije vaš tipični ofenzivac. Isto za Bama Adebayo. Čini se da Kyle Lowry stari u žurbi, a cijele godine ga muče ozljede. Miami u knjigama ima mnogo drugih plaća kojima se može trgovati, uključujući Duncana 

Robinsona i Tylera Herroa.
Ako bi Netsi pristali na paket izgrađen oko Lowryja, bi li Miami doista mogao reći ne? Lowry se možda bolje uklapa u kulturu svlačionica Miamija, ali će također sljedećeg ožujka napuniti 37 godina. Brooklynu bi bilo dobro da doda još jednog strijelca u Robinsonu ili Herru ako su Heat voljni igrati loptom.

Dallas Mavericks (+1000)
Dallas je još jedan tim koji je više fokusiran na ovdje i sada. Mavsi su pali u rupu rezultatom 1-0 porazom od Warriorsa u prvoj utakmici finala Zapadne konferencije u srijedu.

Jasno je da će Jason Kidd morati popetljati s Dallasovim planom igre prije druge utakmice u petak. Mark Cuban još je jedan tip koji nije krio želju da svoju momčad napuni sa što više zvijezda.
Nažalost, Dallas je tijekom proteklog desetljeća rutinski pokušavao dobiti velike slobodne igrače. Ni to nije zbog nedostatka pokušaja.

Gdje će sletjeti Kyrie Irving?
Možemo ići naprijed i izbaciti nekoliko momčadi s navedenim koeficijentom klađenja Kyrie Irving s popisa. Ne vidim scenarij u kojem Irving sleti u Houston (+275), Chicago (+900) ili New Orleans (+300). Lakersi (+700) su mala mogućnost, ali teško da su prednjači.

Doduše, skeptičan sam da će Clippersi (+150) nastojati napraviti tako drastičan potez, ali moguće je ako je cijena ispravna. Problem s LAC-om je da oni +150 Kyrie Irving koeficijenti nude ograničen potencijal profita.

Miami (+900) je moja omiljena vrijednost. The Heat su uvijek agresivni u potrazi za zvijezdama i mislim da Kyriejeva osobnost ne bi bila dovoljna da preplaši Pata Rileyja. Isto za Dallas na +1000, pogotovo ako Brunson ovog ljeta preskoči grad u slobodnoj agenciji.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога