KAKO IZRAČUNATI ISPLATE ZA SPORTSKO KLADENJE


Bez pravilnog razumijevanja kako koeficijenti funkcioniraju i kako izračunati isplate za sportsko klađenje, nijedan kladioničar ne bi mogao postaviti strateški iznos

Izgledi su ono što sportsko klađenje čini onim što jest. Bez koeficijenta, igrači ne bi mogli profitirati od svojih oklada, a bez pravilnog razumijevanja kako to funkcionira i kako izračunati isplate za sportsko klađenje na www.hrkladionica.com/, nijedan igrač ne bi mogao staviti stratešku okladu.

Pogledat ćemo kako izračunavate isplate na temelju izgleda koje ste dobili.

IZRAČUNAVANJE ISPLATA NA SPORTSKO KLAĐENJE DECIMALNIH KOJEVATA

Decimalni koeficijenti; često se nazivaju i europski koeficijenti (zbog regije u kojima se najčešće koriste), digitalni koeficijenti ili kontinentalni koeficijenti su ono što većina kladitelja smatra najlakšim za čitanje i razumijevanje kada je u pitanju izračun vaše isplate.

Razmotrimo sljedeći primjer između Crvene i Plave ekipe u igri s decimalnim koeficijentom, gdje su brojevi:

Momčad Plava - 1,50

Crveni tim - 4,50

U ovom primjeru, Team Blue je favorit jer imaju niže brojeve u koeficijentu. U istom smislu, to bi Team Red učinilo underdogom jer imaju veći broj koeficijenata.

Kada je u pitanju izračun isplate, sve što trebate učiniti je pomnožiti iznos koji ste uložili s koeficijentom momčadi na koju ste se kladili, bez obzira na to jesu li favorit ili underdog.

Na primjer, ako se kladite 10 USD na Team Bleu i pobijedite, dobit ćete ukupnu isplatu od 15 USD (10 USD*1,50), što znači da ćete dobiti neto dobit od 5 USD.

IZRAČUNAVANJE ISPLATA NA SPORTSKO KLADENJE OPLAĐENIH OKLADANJA NA VJEROJATNOST

U sportskom klađenju, implicirana vjerojatnost je pretvorba koeficijenata u postotak, uzimajući u obzir marginu profita koju je dodala sportska kladionica. Ovo izračunavanje može vam pomoći da odlučite o vrijednosti oklade i provjerite je li prednost kuće, snage, osjeća li se razumno za vas ili ne.

Da biste to bolje razumjeli, uzmite, na primjer, ragbi utakmicu s razmakom decimalnih kvota od:

Plava: -3,5 za 1,91

Crvena : +3,5 za 1,91

110 dolara s obje strane značilo bi isplatu od 210 dolara jer ćemo okladeni iznos pomnožiti s danim izgledima. Odavde možete izračunati implicitnu vjerojatnost dijeljenjem rizičnih iznosa s ukupnom isplatom i množenjem sa sto, na sljedeći način:

Plava: 110/210 = 52,4%

Crvena: 110/210 = 52,4%

VAŽNOST USPOREĐIVANJA KOD SPORTSKOG KLAĐENJA

U sportskom klađenju jednako je važno kupovati za najboljim koeficijentom i redovima kao i kada kupujete za najbolje ponude kada kupujete online. Kupnja na liniji odnosi se na provjeru s više kladionica kako bi vidjeli koja nudi najbolju vrijednost ovisno o koeficijentu i linijama koje imaju.

U danima, ovo može biti veliki posao jer ćete se najvjerojatnije morati preseliti s jednog mjesta za klađenje na drugo kako biste provjerili koje koeficijente nude. Međutim, zahvaljujući porastu aplikacija za sportsko klađenje i web-mjesta kao što je Oddschecker, sve što je potrebno za kupovinu na liniji je klik ili dodir na vašem uređaju.

Jedan od čimbenika koji većina ljudi uzima u obzir kada kupujete putem linije je usporedba rubova kuće ili vig. Za većinu ljudi, prirodno bi išli s kladioničarom koji uzima manje provizije za svaku okladu jer to znači da igrači imaju veću vrijednost za svoje oklade.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je mogućnost bilo kakvog bonusa koji vam se nudi. Mnogo online sportskih kladionica nudi bonuse kao što su bonusi na depozit, besplatne oklade za svaki broj odigranih oklada i slično. Ponekad kladioničari biraju kladioničara čak i ako kuća dobije više vig od oklada, ali nudi primamljive besplatne bonuse i bonuse.

Primijetite kako ide preko 100. Višak je snaga koju kladionice mogu ponijeti kući je postotak koji je veći od 100 - u ovom slučaju, 4,8%

IZRAČUN ISPLATA NA SPORTSKO KLAĐENJE: FAQ

Evo nekoliko odgovora na najčešća pitanja o isplatama na sportsko klađenje:

Po čemu se decimalni koeficijenti razlikuju od razlomaka?

Razlomci i decimalni koeficijenti razlikuju se samo po načinu na koji su predstavljeni, decimalni koeficijenti se prikazuju kao jedan broj dok se razlomci prikazuju kao jedan broj preko drugog, npr. 3/5.

Koja zemlja koristi decimalne koeficijente?

Zemlje u Europi koriste decimalne koeficijente, kao i Australija i Kanada. Neke nogometne utakmice često se prikazuju u decimalnim koeficijentima.

Zašto su svi američki tečajevi postavljeni na više od 100?

To je zato što se isplate u američkim koeficijentima uvijek izračunavaju u stotinama, zbog čega se koeficijenti uvijek prikazuju s osnovnom linijom od 100.

Možete li pretvoriti američke kvote u decimalne?

Možete pretvoriti bilo koji format kvota u drugi format, uključujući američke kvote u decimalne koeficijente. Da bi vam bilo lakše, postoji alat koji automatski pretvara kvote u različite formate umjesto vas.

Vrijedi li znati izračunati isplate raznih koeficijenata na sportsko klađenje?

Vrijedi vašeg vremena da naučite jer vam to može pomoći da fino prilagodite svoju kupovinu na liniji ili izvučete najveću vrijednost od svojih oklada.

Znati kako izračunati isplate za sportsko klađenje važna je stvar koju treba naučiti u sportskom klađenju. Može vam pomoći da odlučite o vrijednosti vaše oklade i pomoći vam da formulirate bolju strategiju klađenja.

Izvorni izvor:https://hrsport.hr/kladionice/

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога