3 Strategije sportskog klađenja iznad/manje



Kada se kladite na sport imate mnogo različitih opcija na www.hrkladionica.com/ Najčešća sportska klađenja su klađenje na spread ili klađenje na spread. Ovo su oklade u kojima jedan tim dobiva bodove, a drugi bodove. Još jedna popularna opcija klađenja je novčana linija, gdje ne morate brinuti o raspodjeli bodova, već samo birate pobjednički tim.

Bejzbol ima linije trčanja, a hokej ima linije za pakove gdje jedna momčad dobiva 1 ½ trčanja ili golova, a druga strana daje isti iznos.

Linije trčanja i paka također imaju dodatni izazov korištenja različitih situacija rizika u odnosu na nagradu u kojima ćete se možda morati kladiti na 250 da biste dobili 100 ili nešto drugo osim tradicionalnih 110 da biste osvojili 100 ponuda.

Jedna od oklada dostupnih u većini sportskih kladionica koja se često zanemaruje je oklada iznad/manje. Više/manje je ukupan kombinirani rezultat za obje momčadi. Nogomet je sport u kojem radim većinu svojih oklada iznad/manje, ali možete napraviti istu vrstu oklade za većinu sportskih događaja.

Evo tri strategije koje koristim za oklade iznad/manje.
Većina informacija u nastavku nagnuta je prema nogometu, ali iste koncepte možete koristiti u većini sportova.

Jedan od savjeta je o vremenu, koje je važno samo u sportovima na otvorenom poput nogometa, nogometa i bejzbola.

Također biste trebali uzeti u obzir udaljenost putovanja cestovnih timova u svakom sportu.

1 – Prošla izvedba i trenutne ocjene

Ono što većina sportskih kladioničara radi kada razmatra oklade iznad/manje je da gledaju prosječne bodove koje je svaki tim postigao u nedavnoj prošlosti. Iako je ovo dobar način za početak, ne pomaže vam pronaći pravu vrijednost. Prelako je i isto je mjesto na kojem kladionice počinju kada postavljaju svoje iznad/manje brojeve.

Bolji način da se predvidi ukupan rezultat je gledanje na mjesto napada i obrane svake momčadi u usporedbi s drugim momčadima u ligi i međusobno. Zapamtite, vaš je cilj pronaći vrijednost u usporedbi s više/manjem ponude koju nudi kladionica. Ne zanima vas posebno više ili manje.

NA PRIMJER:
Ako je više/manje u igri 44, može ponuditi vrijednost na obje strane.Ako vaš hendikep pokazuje da će ukupan iznos biti 46 ili više, vrijednost je manja. Ali ako vaš hendikep pokazuje ukupno 42 ili manje, vrijednost preuzima prednost.

U ovom primjeru koristim razliku +2 i -2 jer je to obično minimalna razlika koju tražim prije nego kladim više/manje.

Također gledam kako je svaka momčad imala učinak u napadima i obranama koje su rangirane blizu mjesta na kojem su trenutno rangirane momčadi. Ako hendikepirate igru ​​između Giantsa i Patriotsa, želite potražiti utakmice u kojima je napad Patriotsa igrao protiv momčadi sa sličnim obrambenim rangom kao Giantsi i gdje je napad Giantsa igrao protiv sličnih obrana kao Patriots .

Također želite pogledati kako je obrana svake momčadi igrala protiv sličnih ofenzivnih timova kao njihov protivnik. Ovo vodi stvari dosta dalje i mnogo je značajnije kada hendikepirate više/manje ukupno.
Naravno, uvijek morate uzeti u obzir ozljede kada ocjenjujete napade i obrane.

Svi znaju da je quarterback najvažnija pozicija na nogometnom terenu, ali kada hendikepirate zbroj više/manje, sljedeća najvažnija pozicija je vjerojatno korner.

Većina momčadi nema ni jednog dobrog beka. Rijetkost je da ekipa ima dvoje.

Ako jedna momčad ima dobrog quarterbacka, a obrani nedostaje korner ili ima nekog posebno slabog, dobar bek će iskoristiti slabu točku tijekom cijele utakmice.

Ovo može biti dovoljno da se zbrojimo.Još jedno područje koje većina sportskih kladioničara ignorira jesu posebne momčadi koje igraju za svaku stranu. Posebni timovi uključuju udarce, udarce, zaklone i povratne timove u svakoj momčadi. Provjerite jeste li ispravno procijenili sva ova područja kada hendikepirate ukupne vrijednosti.

2 – Kako izgleda vrijeme?
Uvijek trebate pogledati predviđeno vrijeme za svaku utakmicu koju hendikepirate za ukupni rezultat. Ali vrijeme je područje u kojem mnogi neiskusni hendikeperi čine skupu pogrešku. Uvriježeno je uvjerenje da biste se trebali kladiti na under po lošem vremenu.
Loše snježno vrijeme tijekom nogometne utakmice NFL

Logično je da će rezultat biti manji po lošem vremenu, ali to znaju i sportske kladionice i postavljaju svoje linije nakon što uzmu u obzir vrijeme. To znači da je preko često vrijednost oklada u lošim 
vremenskim uvjetima.

Ne možete samo preuzeti prednost u svakoj lošoj vremenskoj situaciji i ostvariti profit, ali budite vrlo oprezni s klađenjem na manje zbog vremenskih prilika.

Provjerite je li vaš sustav hendikepa solidan i da vam ništa ne nedostaje.

Izgubio sam više novca kladeći se na manje po lošem vremenu od bilo koje druge oklade koju sam napravio. Već nekoliko godina jednostavno se ne kladim na više/manje po lošem vremenu ako hendikepim da je manji ulog vrijednost. Samo pretpostavljam da je moj sustav hendikepa slab u ovom području, pa izbjegavam manje oklade

3 – Javna pristranost
NFL je prije mnogo godina shvatio da je proizvod koji prodaju lakše prodati kada momčadi osvoje više bodova. Ako pogledate sve promjene pravila u posljednjih 20 godina u NFL-u, možete vidjeti da su mnoga od njih osmišljena da olakšaju postizanje golova. Quarterbackovi su zaštićeni više nego ikad, što olakšava pomicanje lopte.

Javnost voli vidjeti visoke rezultate.
Klađenje na fakultetski nogomet na mnogo načina prati NFL, a NCAA u osnovi prodaje isti proizvod kao NFL. To znači da javnost želi veće rezultate u NFL i NCAA nogometu, a javnost dobiva ono što želi.

To povećava/podiže ukupni iznos, a javnost se često kladi na više zbog onoga što želi biti istina. Javnost ne sjedi i razmišlja o ovome, ali to se svejedno događa.

Pitanje je, kako možete upotrijebiti te informacije za donošenje isplativijih odluka o klađenju?

Također morate biti svjesni da sportske kladionice postavljaju zbrojeve iznad/manje znajući to o javnosti. Knjige mogu postaviti ukupan veći iznos jer znaju da javnost često i dalje preuzima kontrolu. To je razlog zašto je većina oklada iznad/manje za koje smatram da je vrijednost ispod. Rijetko radim okladu.

Svaki hendikep iznad/ispod linije tražim vrijednost ispod. Ako tu ne nađem vrijednost, obično se ne kladim na zbroj. Više mora pokazati mnogo veću vrijednost da bih napravio okladu nego što je manje potrebno pokazati u drugoj igri. Glavna stvar koju trebate shvatiti iz ovog odjeljka je da budete oprezni kada mislite da je oklada vrijednost oklada. Neke su oklade vrijednosti oklade, ali većina njih nije.

Zaključak

Ukupne vrijednosti klađenja iznad/manje nisu toliko popularne kao oklade na raspodjelu i oklade na novčane linije. Ali vrijedi ih pogledati jer je sve teže pronaći vrijednosne oklade jer sportske kladionice postavljaju strože linije.

Na kraju dana, nije važno kakve oklade stavljate, sve dok možete pronaći vrijednost.

Kopajte dublje u dostupne statistike nego većina sportskih kladioničara kada gledate više/manje oklade.

Svatko može vidjeti prosječne rezultate za svaki tim, tako da vam ovo neće dati prednost. Kada svaki tim počnete raščlanjivati ​​na dubljoj razini, često možete pronaći vrijednost koja drugima nedostaje.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога